Prijslijst

Wenkbrauwen

Epileren, waxen & shapen
Epileren en waxen met een finishing touch van Mrs. Highbrow make-up.
20 min
€25,-

Epileren, waxen, shapen & verven met normale verf
Epileren, waxen, verven & shapen met een finishing touch van Mrs. Highbrow make-up. De normale verf maakt alleen je wenkbrauwhaartjes donker waardoor je een natuurlijke look krijgt.
30 min
€35,-

Epileren, waxen, shapen & verven met henna
Epileren, waxen, verven & shapen met een finishing touch van Mrs. Highbrow make-up. Met henna worden zowel je huid als je haartjes geverfd. Hierdoor blijft henna beter zitten. We hebben 6 verschillende kleuren waardoor er altijd een geschikte kleur is voor jouw wenkbrauw.
Deze behandeling wordt het meest geboekt.
30 min
€37,50

Verven met normale verf
Je wenkbrauwen worden alleen met normale verf geverd. Dit betekent dat alleen je wenkbrauwhaartjes worden geverfd, zodat je een natuurlijke look creëert. Met een finishing touch van Mrs. Highbrow make-up.
20 min
€20,-

Verven met normale verf (sensitive)
Deze verf is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en ogen en heeft een vergelijkbaar kleurresultaat als niet- natuurijke veref. Je wenkbrauwen worden alleen met normale verf geverd. Dit betekent dat alleen je wenkbrauwhaartjes worden geverfd, zodat je een natuurlijke look creëert. Met een finishing touch van Mrs. Highbrow make-up.
20 min
€20,-

Verven met henna
Je wenkbrauwen worden met henna geverfd. Dat betekent dat zowel je huid als haartjes geverfd worden. Hierdoor blijft de verf langer zitten. Met een finishing touch van Mrs. Highbrow make-up.
20 min
€25,-

Brow Lamination met epileren, waxen & shapen
Brow Lamination is een goede manier om de haartjes in een bepaalde richting te brengen. Geschikt voor haartjes die af en toe een eigen wil hebben. Je hoeft je wenkbrauwen niet meer elke dag in model te brengen. Het resultaat blijft tot ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen.
30 min
€50,-

 

Brow Lamination met epileren, waxen, shapen & verven
Brow Lamination is een goede manier om de haartjes in een bepaalde richting te brengen. Geschikt voor haartjes die af en toe een eigen wil hebben. Je hoeft je wenkbrauwen niet meer elke dag in model te brengen. Het resultaat blijft tot ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Ook worden je wenkbrauwen geverfd.
45 min
€55,-

 

Teen brows <16 jaar
Epileren, waxen & shapen. Met een finishing touch van Mrs. Highbrow make-up.
20 min
€22,50

 

Guy brows
Epileren, waxen & shapen.
20 min
€25,-

 

Wimpers verven
Zowel je onder- als je bovenwimpers worden diepzwart of bruin geverfd.
20 min
€20,-